February 14, 2018

April 22, 2017

April 22, 2017

February 1, 2017

Please reload

Recente berichten

Bikemotion

February 14, 2018

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Een neopreencoating?!

April 22, 2017

Al enige tijd zijn we aan het testen met een neopreencoating voor onze crosstubes. Dit betekent dat er geen aquasure meer nodig is, wat volgens onze klanten een grote meerwaarde is voor de tubes. De neopreenlaag wordt tijdens de productie aangebracht, zodat je die tijd ook niet meer moet

incalculeren bij het kitten van de tubes. De laag is ultradun en heeft geen invloed op de functionaliteit en/of het comfort van de tubes. Belangrijk is wel dat de tubes na gebruik gewassen worden (met water en/of zeepsop – maar zeker geen agressieve producten) en dan op kamertemperatuur gedroogd worden. U kan de cross- en MTB-tuben met neopreenlaag herkennen aan de stempel van de zon op de zijkant (zie foto). Voor de MTB- en crosstuben met neopreenlaag bestaat er een meerprijs. Onze wegtubes worden standaard geproduceerd met een neopreenlaag, zonder meerprijs.

 

Uiteraard is het ook nog steeds mogelijk om uw tuben te behandelen met Aquasure. Dit raden we u ook aan als de tubes niet onmiddellijk na gebruik gewassen worden.

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload