February 14, 2018

April 22, 2017

April 22, 2017

February 1, 2017

Please reload

Recente berichten

Bikemotion

February 14, 2018

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Bikemotion

February 14, 2018

Van 2 tot 4 maart 2018 is A. Dugast BV aanwezig op BikeMotion in Utrecht. In hal 9 stand A6 vinden jullie ons op het Ambachtsplein. Hier kan je zien hoe een tube wordt opgebouwd, welke verschillende tubes we aanbieden én kan je bij ons terecht met al je vragen.

Tegelijkertijd worden er doorlopend workshops gegeven. Enerzijds “binnenbanden maken”, hier zie je hoe onze latex binnenbanden handgemaakt vervaardigd worden. Daarnaast is er ook een workshop “tubes kitten” – hoe kit ik een tube, waar moet ik op letten?

 

Heb je ook moeite met het kitten van tubes? Wij willen het je dit jaar makkelijk maken: breng je wielen langs op BikeMotion of stuur ze ons voor de tijd op en wij kitten je Dugast-tuben gratis op je wielen! Je betaalt dan enkel de beursprijs van de tubes (of je levert je al gekochte Dugast-tubes mee met het wiel), wij kitten de tubes voor jou op je wielen en bezorgen je de wielen (op de beurs of later per

 

post) terug. Je kan deze service aanvragen per mail, je hoeft hiervoor zelf niet aanwezig te zijn op BikeMotion.

Daarnaast krijg je rond de beursperiode een korting van 10% op al onze tubes. Gebruik hiervoor de kortingscode Dugast-bikemotion bij je bestelling via onze website of per e-mail (de code is niet cumuleerbaar met andere kortingen). De code is geldig van 19 februari 2018 tot 19 maart 2018 en kan ook gebruikt worden voor aankoop van tubes die je door ons wil laten kitten.

 

Kom je ook langs op BikeMotion? Klik op de banner onderaan dit bericht en bestel je tickets met korting. Hopelijk tot snel!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het team van A. Dugast BV

 

 

 

 

 

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags